AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır makinesi taşımak

Kahve falında çamaşır makinesi taşımak

Kahve falında çamaşır makinesi taşımak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, mevki edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır makinesi taşımak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işlere talip olma veya tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Kahve falında çamaşır makinesi taşımak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli çamaşırı makineye atmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk çamaşır makinesi görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşırları makineye atmak en doğru şekilde öğreneceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında makineye çamaşır atmak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çamaşır makinesi satın almak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır makinesinin bozulduğunu görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır makinesi aldığını görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir