AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır demiri görmek

Kahve falında çamaşır demiri görmek

Kahve falında çamaşır demiri görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, iş yeri sahibi olacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine tabir olunur.

Kahve falında çamaşır demiri gördüyseniz:

  • Uygulama kararı aldığınız konularda kendinize güvenerek ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında çamaşır demiri görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında inşaat demiri almak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında bahçe demiri görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demirin eridiğini görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında demiri kesmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar demiri görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına yorulur.

Kahve falında pencere demiri görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında demiri görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir