AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalınan eşyayı geri almak

Kahve falında çalınan eşyayı geri almak

Kahve falında çalınan eşyayı geri almak iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, ona yardımcı olacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çalınan eşyayı geri almak gördüyseniz:

  • Belli bir kurgu ya da anlaşmaya gelişmesi için gereken zamanı tanımalısınız.

Kahve falında çalınan eşyayı geri almak yaşamını daha iyi planlayacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para çalıp geri vermek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çalınan parayı geri almak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işarettir.

Kahve falında çalınan malı geri almak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eşyalarını geri almak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ziynet eşyalarının çalındığını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin eşyalarının çalındığını görmek adının yayılacağına, sağlığını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evden eşya çalınması görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir