AnaSayfa / Genel / Kahve falında aç bebek emzirmek

Kahve falında aç bebek emzirmek

Kahve falında aç bebek emzirmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, rakipleri mağlup edeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına yorulur.

Kahve falında aç bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Kahve falında aç bir bebeği emzirmek sahip olduklarının eksileceğine, borç ödemeye inanılır.

Kahve falında aç bebek emzirmek rızkın ve kısmetin artacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına inanılır.

Kahve falında bebeğini aç bırakmak Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aç bebek görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği aç bırakmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında aç bebek doyurmak başarıya giden yollarını açacağına, nimetin ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olmayan bebeği emzirmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, kendisini işine veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin bebek emzirdiğini görmek başına türlü belalar geleceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir