AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük teyze görmek

Kahve falında büyük teyze görmek

Kahve falında büyük teyze görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, duygularını açığa vuracağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında büyük teyze gördüyseniz:

  • Geçmişte aldığınız maddi kararları gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında büyük teyze görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyze öldürmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine delalettir.

Kahve falında teyzeden hediye almak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı bir teyzeyle konuşmak borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teyze ve enişte görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teyzesiyle kavga etmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında teyze oğlunu görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir