AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kaplamalı kuran görmek

Kahve falında altın kaplamalı kuran görmek

Kahve falında altın kaplamalı kuran görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, maneviyata yöneleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kaplamalı kuran gördüyseniz:

  • Ani ödemeler, borç alacak meseleleri veya sağlıkla ilgili konular söz konusu olabilir.

Kahve falında altın kaplamalı kuran görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına yorulur.

Kahve falında altın kaplama diş görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kaplama görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında altın kaplama silah görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında altın kaplama tabanca görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, rahatlığa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın kaplamalı ev görmek deniz aşırı işler yapılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında altın kaplama saat görmek günah işleyeceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplama dişinin düştüğünü görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir