AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir trafik kazası görmek

Kahve falında büyük bir trafik kazası görmek

Kahve falında büyük bir trafik kazası görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir trafik kazası gördüyseniz:

  • İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Kahve falında büyük trafik kazası görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, mevki kaybına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir trafik kazası görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalettir.

Kahve falında trafik kazası yapanları görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, içine fesat düşeceğine işaret eder.

Kahve falında trafik kazası yapıp ölmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında trafik kazasında birilerinin öldüğünü görmek yapılan planların alt üst olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin trafik kazası geçirdiğini görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalettir.

Kahve falında trafik kazasını görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında ölen insanlar görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir