AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir otel görmek

Kahve falında büyük bir otel görmek

Kahve falında büyük bir otel görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, hasadının tarlasında kalacağına, çözümlere kavuşacağına, ne yapacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir otel gördüyseniz:

  • Vergiler, anlaşmalar, işle ilgili diğer başlıklar veya hukuki konular ilgi bekliyor.

Kahve falında büyük otel görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir otel görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lüks otel görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında otel kapısı görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına inanılır.

Kahve falında otelde olduğunu görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işarettir.

Kahve falında güzel bir otel görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işarettir.

Kahve falında beyaz otel görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine alamet eder.

Kahve falında otelde banyo yapmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir