AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük aptesini yapmak

Kahve falında büyük aptesini yapmak

Kahve falında büyük aptesini yapmak gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında büyük aptesini yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harakete geçebilirsiniz.

Kahve falında büyük abdest yapmak ve yıkamak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına delalettir.

Kahve falında yatağa büyük abdest yapmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eve büyük abdest yapmak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eline büyük abdest yapmak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestini donuna yapmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, eşine değerli hediyeler alacağına delalettir.

Kahve falında büyük tuvaletini yapmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük abdest yapmak ve görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına inanılır.

Kahve falında büyük aptes yapmak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir