AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük ahşap ev görmek

Kahve falında büyük ahşap ev görmek

Kahve falında büyük ahşap ev görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayır vereceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ahşap ev gördüyseniz:

  • Her şeyi akışa bırakın.

Kahve falında büyük ahşap ev görmek kendisiyle övüneceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük ahşap kapı görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ahşap bir ev görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işarettir.

Kahve falında ahşap bir eve girmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski ahşap bir ev görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında boş ahşap ev görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulur.

Kahve falında kendini ahşap evde görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına inanılır.

Kahve falında ahşap eve taşınmak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, arzuların gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir