AnaSayfa / Genel / Kahve falında burç görmek

Kahve falında burç görmek

Kahve falında burç görmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kötü kişilere yakın olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, edilen duaların tutacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına tabir olunur.

Kahve falında burç gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında burç kitabı görmek güzel davetler alacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işarettir.

Kahve falında burç sembolleri görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burç okumak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burç görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burç yorumu görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, mallarının eksileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir