AnaSayfa / Genel / Kahve falında bunalımda olmak

Kahve falında bunalımda olmak

Kahve falında bunalımda olmak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bunalımda olmak gördüyseniz:

  • Karşı harekete geçmeniz veya olayı engellemeniz gerekebilir.

Kahve falında bunalımda olmak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bunalımda olduğunu görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bunalıma girmek kişinin her daim iyi anılacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına işaret eder.

Kahve falında bunalım görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir