AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday kaynatmak

Kahve falında buğday kaynatmak

Kahve falında buğday kaynatmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında buğday kaynatmak gördüyseniz:

  • Arkanızdan söylenenlere veya ufak tefek rahatsızlıklara göz yummazsanız, kısmen daha küçük bir olay diplomatik bir çöküşe neden olabilir.

Kahve falında kaynatılmış buğday yemek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynatılmış buğday görmek hayat boyu çok sevileceğine, gelirinin de artmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kazanda buğday kaynatmak bekar ise evleneceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday kaynattığını görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında buğday kaynatıldığını görmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynamış buğday görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında buğday kaynatmak yuva kurmasına yardımcı olunacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine işarettir.

Kahve falında kaynamış süt görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir