AnaSayfa / Genel / Kahve falında bronzlaştığını görmek

Kahve falında bronzlaştığını görmek

Kahve falında bronzlaştığını görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına delalettir.

Kahve falında bronzlaştığını gördüyseniz:

  • Rahatça düşünüp, planlar yapabilir, işlerinizi sıraya koyabilirsiniz.

Kahve falında birinin bronzlaştığını görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine işarettir.

Kahve falında kendini bronzlaşmış görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret eder.

Kahve falında bronzlaştığını görmek güzel bir yola çıkılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bronz görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalettir.

Kahve falında güneşte bronzlaşmak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine yorulur.

Kahve falında bronz ten görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü bronz görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir