AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk pasta yemek

Kahve falında bozuk pasta yemek

Kahve falında bozuk pasta yemek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, takdir edilen kişi olacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında bozuk pasta yemek gördüyseniz:

  • Bazı olayların keyifli taraflarıyla uğraşmaya başlayabilirsiniz ya da önünüze daha keyifli projeler veya işler gelebilir.

Kahve falında bozuk pasta yemek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalettir.

Kahve falında bozuk pasta görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı kuru pasta yemek hayata karşı zayıf davranmayacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında çikolatalı pasta yemek görmek endişelerini silip atacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz pasta yemek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dondurmalı pasta yemek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak pasta yemek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, büyük bir işin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşıkla pasta yemek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir