AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bulup vermek

Kahve falında altın bulup vermek

Kahve falında altın bulup vermek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalettir.

Kahve falında altın bulup vermek gördüyseniz:

  • Gizli ilişkilere eğilim artabilir.

Kahve falında altın bulup satmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında altın bulup saklamak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında altın bulup takmak patron olunacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük bulup takmak rakiplerine yenileceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik bulup takmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında altın bulup bozdurmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında altın bulup sonra kaybetmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bulup paylaşmak bereketli günler geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir