Kahve falında altın bileziklerini çaldırmak

Kahve falında altın bileziklerini çaldırmak rahata ve kolaylığa kavuşacağına, zarara uğrayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bileziklerini çaldırmak gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmanın ya da sağduyu içermenin çok uzağında olan öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında altın bilezik çaldırdığını görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bileziğini çaldırmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, masumluğunu ispat edeceğine inanılır.

Kahve falında altın bilezik çaldığını görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, bolluğun sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında altın bilezik çalmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik çaldırmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında altın bilezikleri çaldırmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bileziklerini çaldırmak aileye büyük bir ev alınacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bilezik çaldırmak zarar edeceği bir döneme gireceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir