AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş ve büyük ev görmek

Kahve falında boş ve büyük ev görmek

Kahve falında boş ve büyük ev görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına alamet eder.

Kahve falında boş ve büyük ev gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi yavaş yavaş yeniden kazanmaya başlıyorsunuz.

Kahve falında büyük boş ev görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş büyük ev görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında boş ve büyük ev görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine inanılır.

Kahve falında büyük boş bina görmek ölümcül hastalıklara işaret, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya delalet etmektedir.

Kahve falında büyük boş tencere görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük boş oda görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına işarettir.

Kahve falında boş büyük tencere görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş yeni ev görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir