AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş evi yıkamak

Kahve falında boş evi yıkamak

Kahve falında boş evi yıkamak bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş evi yıkamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında boş ev yıkamak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında boş evi yıkamak işlerin de yolunda gideceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına delalettir.

Kahve falında kendini boş bir evde görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına yorulur.

Kahve falında eski boş ev görmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ev boş görmek sorumlulukların azalacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni ve boş ev görmek dinamik olacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Kahve falında kirli boş ev görmek ticaret ehli kimse olacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş evi süpürmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir