AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş daire görmek

Kahve falında boş daire görmek

Kahve falında boş daire görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, şöhret ve hayır getireceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş daire gördüyseniz:

  • Gelişmeler çok yakında istediğiniz şekilde olabilir.

Kahve falında boş bir daire görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında boş daireler görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında boş daire görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tapu dairesi görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vergi dairesi görmek işlerinin ağırlaşacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında daire kiralamak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni daire görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına delalettir.

Kahve falında satılık daire görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir