AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş cüzdan bulmak

Kahve falında boş cüzdan bulmak

Kahve falında boş cüzdan bulmak daha büyük işler için bir örnek olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, zorlukların bir anda biteceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına yorulur.

Kahve falında boş cüzdan bulmak gördüyseniz:

  • Aile içindeki mal veya eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz.

Kahve falında boş cüzdan bulmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında boş cüzdan çalmak her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş cüzdan görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, zorluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdanı boş görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında boş para cüzdanı görmek hem yıpranacağına, kısmetli kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında içi boş cüzdan görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, hakkını savunamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdanını boş görmek zor zamanlar yaşanacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında boş nüfus cüzdanı görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir