AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş araba görmek

Kahve falında boş araba görmek

Kahve falında boş araba görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, şansının da açık olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında boş araba gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Kahve falında boş araba görmek kendisini işine veremeyeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş bebek arabası görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boş cenaze arabası görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında cüzdanı boş görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında boş çöp kutusu görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında boş deniz görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında büyük boş ev görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş göl görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir