AnaSayfa / Genel / Kahve falında borcunu aldığını görmek

Kahve falında borcunu aldığını görmek

Kahve falında borcunu aldığını görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında borcunu aldığını gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ısrarcı fikirleri, aşırı talepleri ya da yerine getirilmesi zor istekler kolay kolay değişmeyeceğe benziyor.

Kahve falında borcunu aldığını görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine delalet eder.

Kahve falında borç aldığını görmek kalabalık günler geçirileceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında borç para aldığını görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine borç altın vermek onlar için çabalayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kredi kartı borcu görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında bankaya borclu olmak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden borç altın almak aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında borç olduğunu görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir