AnaSayfa / Genel / Kahve falında borç tahsil etmek

Kahve falında borç tahsil etmek

Kahve falında borç tahsil etmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, para yatıracağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında borç tahsil etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız herşey birden bire ters dönebilir.

Kahve falında borç tahsil etmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında alacak tahsil etmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, herkesin şaşırtılacağına rivayet eder.

Kahve falında alacağını tahsil edememek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında çek tahsil etmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında para tahsil etmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ilim tahsil etmek itibar göreceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına inanılır.

Kahve falında birinden borç para almak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çok borçlu olduğunu görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir