AnaSayfa / Genel / Kahve falında borç almak

Kahve falında borç almak

Kahve falında borç almak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, iyi geçiminin biteceğine delalettir.

Kahve falında borç almak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar sonuçlanabilir.

Kahve falında arkadaştan borç istemek her şeyin sarpa saracağına, çok büyük mutluluklar tadacağına delalettir.

Kahve falında borcun olan kişiyi görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında borçlu olduğun kişiyi görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında borç aldığını görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine borç vermek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın borç almak yüzünün güleceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden borç istemek yüküne ortak olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında elektrik borcu görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir