AnaSayfa / Genel / Kahve falında bölünmüş balık görmek

Kahve falında bölünmüş balık görmek

Kahve falında bölünmüş balık görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında bölünmüş balık gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya resmi evraklarla bağlantılı konularda çok dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ikiye bölünmüş balık görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında bölünmüş balık görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin ikiye bölündügünü görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında ikiye bölündüğünü görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin bölündüğünü görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, bir takım sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ikiye bölünmüş insan görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına inanılır.

Kahve falında belinden ikiye bölünmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayın ikiye bölündüğünü görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir