AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcekleri atmak

Kahve falında böcekleri atmak

Kahve falında böcekleri atmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında böcekleri atmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük kişiler veya çocuklar kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında böcekleri atmak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Kahve falında evden böcek atmak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstünden böcek atmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında böcek atmak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında elde böcek görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, rakipleri mağlup edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çok uğur böceği görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği kovalamak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşitli böcek görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir