Kahve falında böcek yumurtası yemek

Kahve falında böcek yumurtası yemek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında böcek yumurtası yemek gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında böcek yumurtası yemek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında uğur böceği yumurtası görmek zor durumların biteceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ipek böceği yumurtası görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamam böceği yumurtası görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böcek yumurtası görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında böceklenmiş yemek görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında hamam böceği yemek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında böcekli yemek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir