AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle birlikte olmak

Kahve falında birisiyle birlikte olmak

Kahve falında birisiyle birlikte olmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birisiyle birlikte olmak gördüyseniz:

  • İstemeniz durumunda sizi çok az şey engelleyebilir.

Kahve falında bir kadınla birlikte olmak çözümsüz sorunları olmayacağına, rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle birlikte olduğunu görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kızla birlikte olmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında babayla birlikte ağlamak iftiraya maruz kalınacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında birisiyle birlikte olduğunu görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşle birlikte olmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret eder.

Kahve falında birlikte çalışmak kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına işaret eder.

Kahve falında kadın kadına birlikte olmak makbul olan mallar edineceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir