AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine yardımcı olmak

Kahve falında birisine yardımcı olmak

Kahve falında birisine yardımcı olmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisine yardımcı olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişisel plan veya projelerinizden tatmin sağlayabileceğiniz bir süreç başlıyor.

Kahve falında savaşa yardım etmek maddi kayıpların olacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek yardımı almak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalettir.

Kahve falında birine yardımcı olmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında benden yardım istemek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından yardım istemek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı adama yardım etmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında hasta birisine yardım etmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında kıza yardım etmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir