Kahve falında birisine bilezik vermek

Kahve falında birisine bilezik vermek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında çok altın bilezik görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalettir.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak yaşamın belli bir düzene oturacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine altın bilezik vermek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bilezikler görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak bileziği görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil altın bilezik görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında kırık altın bilezik görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bileziğini görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top