AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yeni eve taşındığını görmek

Kahve falında birinin yeni eve taşındığını görmek

Kahve falında birinin yeni eve taşındığını görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, sorunlarının da son bulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, hanesine bolluk geleceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinin yeni eve taşındığını gördüyseniz:

  • Niyetiniz konusunda net olmamanız durumunda eski bir ilişki veya geçmişten gelen tutkulu bir aşk problem yaratabilir.

Kahve falında yeni eve taşınmak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yeni eve taşındığını görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yeni ve güzel bir eve taşınmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulur.

Kahve falında yeni büyük eve taşınmak çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında birinin yeni eve taşındığını görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeni güzel bir eve taşınmak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir eve taşındığını görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ev almak ve taşınmak onlara sanat öğreteceğine, geleceğin güzel olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir