AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin uzun yola gittiğini görmek

Kahve falında birinin uzun yola gittiğini görmek

Kahve falında birinin uzun yola gittiğini görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, sayılacağına ve sevileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin uzun yola gittiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere biraz zaman verirseniz, size gereken desteği veya motivasyonu vereceklerini göreceksiniz.

Kahve falında düz uzun yol görmek gerginliğin biteceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun yol otobüsüne binmek çok büyük bir işe girileceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında uzun bir yol yürümek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun ve geniş yol görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla uzun yola çıkmak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına işarettir.

Kahve falında uzun karanlık yol görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında uzun yeşil yol görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kısmetinin de açılacağına inanılır.

Kahve falında uzun yola yürüyerek gitmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir