AnaSayfa / Genel / Kahve falında alerji olmak

Kahve falında alerji olmak

Kahve falında alerji olmak hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işarettir.

Kahve falında alerji olmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin olurunu sağlamak için ön hazırlık gerekebilir.

Kahve falında yüzde alerji görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde alerji görmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, onlar tarafından yüceltileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının alerji olduğunu görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde alerji olduğunu görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında alerji olduğunu görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında alerji olmak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alerji görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta alerji görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir