AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin öldüğü haberini duymak

Kahve falında birinin öldüğü haberini duymak

Kahve falında birinin öldüğü haberini duymak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, hastalanacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin öldüğü haberini duymak gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında birinin öldüğü haberini duymak geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, konforundan da ödün vereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin öldüğünü duymak ölüm haberini almak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birinin ölüm haberini duymak iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin ölüm haberini duymak onlarla birlikte hareket edeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına işarettir.

Kahve falında ölü haberi duymak hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet eder.

Kahve falında ölüm haber duymak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına delalettir.

Kahve falında ayrılık haberi duymak hanesine huzurun dolacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüm haberini duymak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir