AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kovulduğunu görmek

Kahve falında birinin kovulduğunu görmek

Kahve falında birinin kovulduğunu görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, istediği arabaya bineceğine yorulur.

Kahve falında birinin kovulduğunu gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki bazı olumsuz etkiler sürmektedir.

Kahve falında ısten kovulmak beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına rivayet eder.

Kahve falında işten kovulacağını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kapıdan kovulmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babası tarafından evden kovulmak sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işarettir.

Kahve falında misafirlikten kovulmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin işten kovulduğunu görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında başkasının işten kovulduğunu görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında düğünden kovulmak bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, geleceğin güzel olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir