AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kaçırıldığını görmek

Kahve falında birinin kaçırıldığını görmek

Kahve falında birinin kaçırıldığını görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kafanızda bazı fikirler oluşmasını sağlayabilir.

Kahve falında gelinlikle kaçırılmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında erkek kardeşin kaçırıldığını görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorabın kaçtığını görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında teröristler tarafından kaçırılmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, durgun giden işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında altına kaka kaçırmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mafya tarafından kaçırılmak kötü yollara gireceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında insan kaçırmak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, kara kara düşüneceğine inanılır.

Kahve falında içine cin kaçmış birini görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir