AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ikizini görmek

Kahve falında birinin ikizini görmek

Kahve falında birinin ikizini görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin ikizini gördüyseniz:

  • Biraz da yarını düşünerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında ikiz bebek doğurmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ikiz bebeklerin öldüğünü görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebeklere hamile görmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek ikiz bebek emzirmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına işarettir.

Kahve falında ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ikiz bebeklere hamile olduğunu görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin ikiz doğurduğunu görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Kahve falında ikiz bebeklerden birini emzirmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir