AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hacdan geldiğini görmek

Kahve falında birinin hacdan geldiğini görmek

Kahve falında birinin hacdan geldiğini görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, helal lokma yiyeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin hacdan geldiğini gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında oğlunun hacdan geldiğini görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, çözüm yolları bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının hacdan geldiğini görmek daha fazla kazanç getireceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının hacdan geldiğini görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Kahve falında hacca gitmek ve gelmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacdan hediye gelmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacca gitmek gelmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, yardımın alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin hacdan geldiğini görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalettir.

Kahve falında birinin hacca gidip geldiğini görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir