AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözünün çıktığını görmek

Kahve falında birinin gözünün çıktığını görmek

Kahve falında birinin gözünün çıktığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, zengin bir hayat süreceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin gözünün çıktığını gördüyseniz:

  • İlişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında sağ gözünün çıktığını görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz bebeğinin çıktığını görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında kendi gözünün çıktığını görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünden kurt çıktığını görmek hanenizde bolluk olacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında göz çıktığını görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, güzel bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının gözünün çıktığını görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında gözünde it dirseği çıktığını görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun gözünün çıktığını görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir