AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin falına bakmak

Kahve falında birinin falına bakmak

Kahve falında birinin falına bakmak yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin falına bakmak gördüyseniz:

  • En iyisi sizin uzak durmanız olacak.

Kahve falında fal bakmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve içmek fal bakmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında el falına bakmak büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında kendi kahve falına bakmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahve falına bakmak iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında fala bakmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında tarot falına bakmak zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine kahve falı bakmak kapanan kapıların açılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir