AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evinde kuran okumak

Kahve falında birinin evinde kuran okumak

Kahve falında birinin evinde kuran okumak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, son model arabaya sahip olacağına, işsiz ise işe gireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin evinde kuran okumak gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için zorlayan ya da yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında başkasının evinde kuran okumak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, zor durumda kalınacağına inanılır.

Kahve falında birinin evinde kuran okumak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında evinde kuran okumak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun kuran okuduğunu görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşillikler içinde kuran okumak maddi açıdan dibe vurulacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hocaya kuran okumak adının fesada karışacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuranın türkçe mealini okumak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kuran okumak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir