AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin eşyasını almak

Kahve falında birinin eşyasını almak

Kahve falında birinin eşyasını almak kendisine olan güveninin azalacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bolluk içinde yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin eşyasını almak gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında çöpten eşya almak saygı göreceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının yeni eşya aldığını görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin eşyasını görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında eşyaları kamyona yüklemek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında bir eşyasının kaybolduğunu görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev eşyası hediye almak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında giyim eşyası almak hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında evde eşyaların yerini değiştirmek kötü ve zor günler yaşayacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir