Kahve falında birinin dişini temizlemek

Kahve falında birinin dişini temizlemek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişini temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizi savunmanız gerekiyor.

Kahve falında dişini temizlemek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dişini temizlediğini görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, fal sahibinin şansının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin dişini temizlemek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dişi temizlemek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çürük dişi temizlemek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının dişini temizlemek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin dişinin şiştiğini görmek keyfinin olmayacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt dişi çekmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top