AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çığlığını duymak

Kahve falında birinin çığlığını duymak

Kahve falında birinin çığlığını duymak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin çığlığını duymak gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize dert etmeyin.

Kahve falında çığlık sesleri duymak malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında insan çığlıkları duymak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin çığlığını duymak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında çığlık duymak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çığlık sesi duymak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi çığlığı duymak gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Kahve falında insan çığlığı duymak Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, kısmetlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında çığlık atamamak onunla yaşamını birleştireceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir