AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bokunu temizlemek

Kahve falında birinin bokunu temizlemek

Kahve falında birinin bokunu temizlemek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bokunu temizlemek gördüyseniz:

  • Olası iş birlikçileri, ortaklar veya ilişkilerdeki beklentiler birbirinden çok farklı olabilir.

Kahve falında bebek boku temizlediğini görmek başarılarının azalacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine delalettir.

Kahve falında fare boku temizlemek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi bokunu temizlemek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işaret eder.

Kahve falında birinin bokunu temizlemek belli bir kazanç elde edileceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında boklu tuvalet temizlemek her istediğini elde edeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında inek boku temizlemek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Kahve falında başkasının bokunu temizlemek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalet boku temizlemek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir