AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin araba aldığını görmek

Kahve falında birinin araba aldığını görmek

Kahve falında birinin araba aldığını görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, kötü gününden de geri duracağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin araba aldığını gördüyseniz:

  • Evinizde bazı küçük sorunlar olabilir.

Kahve falında beyaz araba aldığını görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin araba aldığını görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını araba aldığını görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının araba aldığını görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz araba aldığını görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına delalettir.

Kahve falında komşunun araba aldığını görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınının araba aldığını görmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun araba aldığını görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir