AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yolculamak

Kahve falında birini yolculamak

Kahve falında birini yolculamak güzel günlere kavuşacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini yolculamak gördüyseniz:

  • Sonuçlarını etkileyemeyeceğiniz işler veya konular için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık biriyle yolculuk etmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yolculuğa çıktığını görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aileyle yolculuğa çıkmak maddi anlamda çok zorlanacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına inanılır.

Kahve falında dolmuşla yolculuk yapmak sevap işleyeceğine, dua alacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolculuğa hazırlanmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına alamet eder.

Kahve falında haca yolcu etmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işaret eder.

Kahve falında gemiyle denizde yolculuk yapmak kısmetinin açılacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında akrabaları yolcu etmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir