AnaSayfa / Genel / Kahve falında akvaryumda balık almak

Kahve falında akvaryumda balık almak

Kahve falında akvaryumda balık almak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, kredi çekileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, yeni bir eve taşınılacağına, hayatının da zorlaşacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında akvaryumda balık almak gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi korumalısınız, bazı zorlanmalar sözlerinizi yerine getirmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında turuncu akvaryum balığı görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü akvaryum balığı görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz akvaryum balığı görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akvaryumda japon balığı görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına yorulur.

Kahve falında akvaryum balığı yakalamak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında akvaryumda balık yumurtası görmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında akvaryumda turuncu balık görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına inanılır.

Kahve falında akvaryumda balık almak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir