Kahve falında birini tatilde görmek

Kahve falında birini tatilde görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine delalettir.

Kahve falında birini tatilde gördüyseniz:

  • Kişileri kendileriyle baş başa bırakın.

Kahve falında tatil yaptığını görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşımla tatile gitmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet eder.

Kahve falında tatil hazırlığı yapmak para kazanmaya, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tatil yeri görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına delalet eder.

Kahve falında başka ülkeye tatile gitmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü biriyle tatile gitmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçağa binip tatile gitmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini tatilde görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir